Pośród oferowanych Państwu usług, zapewniamy także zabezpieczenie pod kątem HACCP zakładów
produkujących żywność. To kompleksowy sposób podejścia do warunków, w których
produkowane i przetwarzane są artykuły żywieniowe. System Analizy Zagrożeń i Krytycznych
Punktów Kontroli chroni konsumentów przed wystąpieniem konkretnych niebezpieczeństw. To kompleksowe
działanie mające na celu maksymalne ograniczenie, a w konsekwencji eliminację, niepożądanych
czynników mogących zagrozić bezpieczeństwu zdrowia i życia konsumentów. Normy HACCP obejmują zatem
kilka sfer – mikrobiologiczną, fizyczną i chemiczną.
Żywność przygotowywana z poszanowaniem wspomnianych norm jest zabezpieczona od gryzoni
i insektów.
Nasi specjaliści dopilnują, by wdrażane normy nie spowolniły procesów produkcyjnych w Państwa
przedsiębiorstwach. Zapewniamy również stały monitoring i elastyczne dopasowanie wymogów do
dynamicznie zmieniającej się sytuacji w obrębie Państwa zakładów. Jeśli więc poszukują
Państwo specjalistów zajmujących się wdrażaniem norm HACCP w zakładach produkujących żywność,
zachęcamy do kontaktu.
|