Zakład Dezynfekcji, Dezynsekcji,
Deratyzacji INSEKT Maciej Piesiur


43-512 Kaniów
ul. Dankowicka 171
tel.: 602-439-246
e-mail: maciekpiesi@interia.pl

HACCP – zabezpieczenie zakładów

Pośród oferowanych Państwu usług, zapewniamy także zabezpieczenie pod kątem HACCP zakładów produkujących żywność. To kompleksowy sposób podejścia do warunków, w których produkowane i przetwarzane są artykuły żywieniowe. System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli chroni konsumentów przed wystąpieniem konkretnych niebezpieczeństw. To kompleksowe działanie mające na celu maksymalne ograniczenie, a w konsekwencji eliminację, niepożądanych czynników mogących zagrozić bezpieczeństwu zdrowia i życia konsumentów. Normy HACCP obejmują zatem kilka sfer – mikrobiologiczną, fizyczną i chemiczną.

Żywność przygotowywana z poszanowaniem wspomnianych norm jest zabezpieczona od gryzoni i insektów.

Nasi specjaliści dopilnują, by wdrażane normy nie spowolniły procesów produkcyjnych w Państwa przedsiębiorstwach. Zapewniamy również stały monitoring i elastyczne dopasowanie wymogów do dynamicznie zmieniającej się sytuacji w obrębie Państwa zakładów. Jeśli więc poszukują Państwo specjalistów zajmujących się wdrażaniem norm HACCP w zakładach produkujących żywność, zachęcamy do kontaktu.

 

Insekt-DDD - Maciej Piesiur © 2021 Wszelkie prawa zastrzeżone